donderdag 12 mei 2016

Pennenzak

Al sinds zoon 1 meer dan 2 jaar geleden voor het eerst naar een verjaardagsfeestje ging, nam ik me voor om een zelfgemaakt cadeautje mee te geven. Keer op keer kwam er wel iets tussen (die uitnodigingen worden meestal ook niet erg lang op voorhand meegegeven), en kreeg de jarige gewoon een cadeautje uit de winkel.
Zo was het ook bijna voor deze jarige. Maar zoon 1 heeft een olifantengeheugen, en toen ik in een dwaze bui vroeg of de jarige een pennenzak leuk zou vinden, nu ze bijna naar het 1ste leerjaar gaan, koos hij alvast een stofje en besliste hij om iedere dag te vragen of de pennenzak al klaar was.
Dus deze keer schoot ik wel in gang, hoewel heel erg last minute - lees: enkele uren voor het feest begon - maar de jarige kreeg een zelfgemaakt cadeau.
 
 
 
Stof: geen idee - uit de kast
Patroon: Spiegelstiksels

5 opmerkingen:

 1. Een heel mooi exemplaar! Het jarige vriendje zal content zijn! Nu kan hij in september in stijl naar het 1e leerjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie pennenzak! Maar nu gaan alle vriendjes dat verwachten he 😉 Avondje bandwerk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Helaas worden hier de pennenzakken door school voorzien en blijven die op school. Hier mocht ik dus niets creatiefs mee doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n zelfgemaakt cadeau! Tof gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk. Voor zoon 1 deed ik dat ook. Maar dat schiet nu over. met drie kinderen hou ik het niet bij om zelf wat te maken.

  BeantwoordenVerwijderen