woensdag 19 november 2014

Kussensloop-hack

Je kon ze al op talrijke blogs zien verschijnen, de sweaters, T-shirts, kleedjes,... gemaakt van een kussensloop met dierenprint. Ook ik kon niet weerstaan en kocht er eentje (eigenlijk 2, de andere moet nog verknipt worden). Zoon 1 mocht kiezen, en koos voor hem de wolf.

Voor het patroon gebruikte ik de Leather Sweater van LMV, ik had net het maatje 116 overgetekend voor een ander project.

De zoon is er dolblij mee, maar de volgende keer neem ik toch maar een groter maatje, ik vermoed dat deze trui redelijk snel van kleerkast zal moeten verhuizen, mede door de stugge punta di roma die ik gebruikte...
 
 
 
 
 

Patroon: Leather Sweater LMV, maat 116
Stof: kussensloop Zeeman, zwarte punta di roma Stoffenspektakel

11 opmerkingen:

 1. Supermooi! Dezelfde ligt hier al geknipt klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf, ik ga ook maar eens naar de Zeeman!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige trui, coole print en prima op maat! Ik kocht voor mijn oudste zoon vroeger nogal op de groei en dat staat toch snel armoedig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi ! En hij is er duidelijk heel blij mee :-)
  Ik ging ook al op zoek naar die kussenslopen, maar blijkbaar in de verkeerde winkel (Action)...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk. Ik heb hier ook nog verschillende prints van kussenslopen liggen om er iets mee te doen maar het is er nog niet van gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi , die zijn leuk hé ?
  Ik maakte in nét dezelfde maat en met dezelfde kussensloop een leather sweater gecombineerd met het blauw-grijs dat in de sloop terugkomt . Die gaat hier direct van de wasdraad richting kleuterlijf en daar doen we het toch voor , hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Het model was duidelijk in zijn nopjes!

  BeantwoordenVerwijderen