dinsdag 27 mei 2014

Welkom Laure!

Op een terrasavondje onder collega´s lang geleden, koelde het ineens flink af. MDH haalde de dekentjes van de zonen uit de auto, en 1 van de collega´s vond deze supermooi.

Toen MDH einige tijd later zei dat de collega een kindje verwachtte, stond het snel vast dat ik een dekentje zou maken. Toen ik wist dat het een meisje was, liet ik me eens gaan in de roze stofjes. Toen kwam het geboortekaartje toe, en hier was geen roze in te bespeuren...
Hmmm... Change of plans... De stofvoorraad werd doorzocht, maar ik vond geen leuk kinderstofje in bruin en groen... Dus werd de superzachte roze fleece toch maar behouden, een bijpassend fleurig katoentje gekozen i.p.v. nog meer roze, en beperkte ik de match tussen geboortekaartje en dekentje dan maar tot de flocks.
 
 
 
Stof: Spriffels

Welkom op de wereld Laure!

3 opmerkingen:

 1. Heel mooi, leuk stofje en leuk lettertype !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dekentje. Dat komt altijd van pas. En het is toch leuk om cadeautjes in verschillende kleuren cadeau te krijgen. Alleen bruin en groen wordt toch wat saai.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een heel mooi dekentje en Laure geniet er met volle teugen van. Dag en nacht slaapt ze ermee :) Nog eens heel erg bedankt Elke :)

  BeantwoordenVerwijderen